ODHAĽTE PRÍČINU SVOJICH PROBLÉMOV NA BUNKOVEJ ÚROVNI

Biorezonancia

Diagnostika a riešenie v jednom

Máte dojem, že chodíte od lekára k lekárovi, no riešenie vášho problému je na míle ďaleko? Alebo sa vždy vyrieši len z časti? Skúste sa na to pozrieť z iného pohľadu, prostredníctvom vibrácií. Práve tie majú všetky telesá okolo nás, dokonca aj vaše telo a každá jedna bunka v ňom. Ak sú narušené, poruší sa aj celková harmónia a výsledkom sú prejavy vo forme zdravotných komplikácií. Vráťme sa však o krok späť. Existuje totiž cesta, ako odhaliť slabé miesta a opätovne nastaviť harmóniu vášho tela aj duše.
Vydajte sa po nej s nami.

Čo je biorezonancia?

Biorezonancia je metóda založená na základe impulzov – elektromagnetických vĺn, ktoré vysielajú orgány a dokonca i bunky v našom tele. Ak je frekvencia danej bunky, ktorú vysiela, narušená, certifikovaný prístroj detekuje zdroj, odkiaľ pramení problém. To však nie je všetko. Tak ako dokáže prístroj miesto problému lokalizovať, dokáže pomocou vysielaných skalibrovaných vĺn energetický systém organizmu napraviť a uviesť ho opäť do rovnováhy. Vďaka nej môže organizmus fungovať výkonnejšie a jednotlivé bunky či orgány si opäť plniť svoju funkciu bez obmedzení.

Čo dokáže biorezonančný prístroj?

DIACOM-Lite-FREQ-Utium

V BioTerapeute využívame jeden z najvyspelejších certifikovaných prístrojov Lite-FREQ-Utium od firmy DIACOM. Zariadenie určené na biorezonanciu prešlo všetkými testami, vrátane elektromagnetickej bezpečnosti, bezpečnosti pre životné prostredie, ako aj bezpečnosti pre ľudí a zvieratá. Okrem spoľahlivého a citlivého merania dokáže DIACOM-Lite-FREQ-Utium vyžarovať elektromagnetické vlny s presne stanovenou frekvenciou za účelom dosiahnutia energetickej rovnováhy. Tú čerpá prístroj z rozsiahlej digitálnej databázy a na základe matematických výpočtov porovnateľných s umelou inteligenciou vyhodnocuje najväčšiu pravdepodobnosť zasiahnutia, postihnutia lebo ohrozenia bunky/organizmu.

Biorezonanciou najčastejšie riešime

Ako postupujeme?

Prvé stretnutie

V dohodnutom termíne vám osobne vysvetlíme všetky podrobnosti o biorezonancii, diagnostickom prístroji a zistíme, čo presne vás k nám privádza. Dohodneme si termín diagnostiky alebo ju priamo absolvujete.

Diagnostika

Po preskúmaní vášho zdravotného stavu spustíme diagnostiku biorezonančným prístrojom. Jej priebeh je úplne bezbolestný a pohodlný. Pred diagnostikou odporúčame 2 hodiny nepožívať jedlo ani kávu či alkoholické nápoje.

Terapia

Výsledky diagnostiky vám vysvetlíme a zanalyzujeme rizikové miesta. Navrhneme liečebný plán individuálnej terapie biorezonančným prístrojom a taktiež vhodných doplnkov (doplnky výživy, Bachove kvapky, akupunktúra, vitamíny a pod.)

Výsledky

V rámci schváleného terapeutického plánu podstúpite jednotlivé sedenia. Na terapii vám senzory biorezonančného prístroja odošlú do tela skalibrované vlny s cieľom opätovnej harmonizácie.

Ostatné služby

PRÍRODNÁ ČÍNSKA MEDICÍNA

Akupunktúra

Pomocou terapeutickej techniky – akupunktúry dokážeme zlepšiť váš zdravotný stav. Jemné ihličky aktivujú telu vlastné ozdravovacie procesy bez vedľajších účinkov. Zbavte sa migrén, zápalov, únavy a množstva iných ťažkostí v rámci celkového ozdravného procesu a vyskúšajte účinnú prírodnú čínsku medicínu na báze 5 elementov.

SILA PRÍRODY PRE TELO AJ DUŠU

Bachove kvapky / Fytoterapia

Siahnite aj vy do lekárne, ktorá bola človeku vždy najbližšie – do prírody. Účinné látky ktoré sa ukrývajú v množstve rastlín okolo nás a spojenie duševnej a fyzickej pohody pomocou Bachových kvapiek dokazuje divy už po stáročia.

KVANTOVÁ TERAPIA KVET®

Psychosomatika

Teraputické metódy v spojení s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti psychosomatiky sú ideálnou kombináciou, vďaka ktorej vás dokážeme vnímať ako celok – telo aj dušu. Nazrite konečne pod pokrievku svojich problémov a vykročte cestou ku komplexnému zdraviu.

SEBAPOZNÁVANIE NA NOVEJ ÚROVNI

Osobnostný rozvoj

Zistite, ako vás mentoring a individuálny koučing dokáže posunúť o krok bližšie k vašim cieľom. Objavte v sebe skrytý potenciál a uchopte vlastné pochybnosti tak, aby ste z nich vedeli dokonca vyťažiť maximum.

Kontaktujte nás

Radi by ste už konečne vyriešili svoje zdravotné obmedzenia
alebo ste práve nadobudli pocit, že práve Bioterapeuta™ je tá správna cesta,
ako získať novú motiváciu pomocou osobného koučingu?

© 2024 Webicek.sk

Vytvoril tím LemonLion.