ODBLOKUJTE SVOJU ŽIVOTNÚ ENERGIU A ZDRAVIE

Akupunktúra a päť elementov

Rovnováha je základom zdravia

Podľa tradičnej čínskej medicíny, založenej na rokmi overených princípoch, prechádza každým živým organizmom vitálna energia. Aby človek prosperoval a odolával nástrahám každodenných povinností, prúdenie Čchi – životnej energie v ňom, by nemalo nič blokovať. Akupunktúra, známa svojimi jemnými ihličkami, dokáže účinne odblokovať a stimulovať miesta, ktoré sú pre opätovné prúdenie vašej životnej energie a rovnováhu v tele dôležité. Vyskúšajte silu pradávnych kultúr a prinavráťte svojmu telu a mysli vitálnu silu.

Čo je akupunktúra?

Akupunktúra je ihličková metóda, ktorá sa zakladá na princípoch tradičnej prírodnej medicíny. Jej základom je učenie o piatich elementoch, ktoré popisuje vzájomné vzťahy medzi rôznymi časťami nášho tela, jednotlivými orgánmi a sústavami, rovnako ako prepojenie človeka s prostredím, v ktorom žije. Podľa tisícky rokov starej čínskej medicíny dokážu jemné ihličky odblokovať meridiány (kanáliky), ktorými prúdi v našom tele životná energia. Stimuláciou konkrétnych akupunktúrnych bodov je taktiež možné uvoľniť hormóny a chemické látky, ktoré môžu eliminovať vnímanie bolesti a uľaviť tak od chronických ťažkostí či ovplyvniť celkový nervový systém.

Výhody akupunktúry

Pre ihličkovú metodu (akupunktúru) sa rozhodujú často pacienti, ktorí siahajú po alternatívnych metódach liečby ochorení, rôznych typov bolestí alebo potreby harmonizácie tela a duše. Kým sa konvenčná západná medicína často zameriava len na určitý zdravotný problém či dokonca tlmenie príznakov, v prípade holistickej medicíny je človek vnímaný ako celok, ktorý interaguje v určitom prostredí. Práve preto je akupunktúra spôsob, ako sa zamerať na uzdravenie svojho tela i mysle komplexne. Napríklad aj v prípadoch, kedy klasická medicína zlyháva alebo nie je možné siahnuť po liekoch.

Ako prebieha akupunktúra?

Ak ste akupunktúru ešte neabsolvovali, pohľad na drobné ihly môže odrádzať. Skúsený odborník na akupunktúru ich však zavádza bez akejkoľvek bolesti. Samotnej terapii predchádza konzultácia a nastavenie liečebného plánu. Na základe neho sú do vybraných akupunktúrnych bodov zavedené jemné ihly. Keďže ide o hĺbku niekoľko milimetrov pod vrchnú vrstvu kože, klient nepociťuje bolesť, pichanie ani iný diskomfort. Stimulácia vybraných bodov môže by doplnená pohybom ihly, prípadne jej jemným krútením. Po približne 30 – 50 minútach sú akupunktúrne ihly jemne odstránené. Celá procedúra prebieha v relaxačnej polohe, v ľahu a častým sprievodným javom je úplne uvoľnenie celého tela.

Akupunktúrou najčastejšie riešime

Ako postupujeme?

Prvé stretnutie

V dohodnutom termíne osobného stretnutia zistíme, aký problém vás trápi. Zároveň zhodnotíme, či je práve ihličková metóda vhodná metóda. V prípade, ak ste ju ešte neabsolvovali, vysvetlíme vám jej priebeh.

Diagnostika

Na základe úvodných informácií o vašom zdravotnom stave a problémoch, s ktorými nás kontaktujete, stanovíme terapeutistický plán jednotlivých sedení a taktiež stanovíme detaily Počet ihlíc, presné akupunktúrne body.

Terapia

Terapeutistické sedenia, či skôr vo väčšine prípadov ležania, absolvujete v dohodnutom liečebnom pláne. Nemusíte sa obávať žiadnej bolesti, práve naopak, vedľajším účinkom akupunktúry je uvoľnenie celého tela.

Výsledky

Po ukončení dohodnutého množstva terapií/sedení zhodnotíme dosiahnuté výsledky. Na základe nich môžeme plán doplniť, upraviť, odporučiť doplnkovú terapiu alebo sa so spokojným úsmevom rozlúčiť.

Ostatné služby

UMELÁ INTELIGENCIA NA BUNKOVOM PRINCÍPE

Biorezonancia

Pomocou certifikovaného biorezonančného prístroja DIACOM dokážeme účinne odhaliť, diagnostikovať a taktiež zlepšiť problematické miesta vo vašom tele dokonca na bunkovej úrovni. Využite výhody umelej inteligencie na biofyzikálnom prístupe.

SILA PRÍRODY PRE TELO AJ DUŠU

Bachove kvapky / Fytoterapia

Siahnite aj vy do lekárne, ktorá bola človeku vždy najbližšie – do prírody. Účinné látky ktoré sa ukrývajú v množstve rastlín okolo nás a spojenie duševnej a fyzickej pohody pomocou Bachových kvapiek dokazuje divy už po stáročia.

KVANTOVÁ TERAPIA KVET®

Psychosomatika

Teraputické metódy v spojení s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti psychosomatiky sú ideálnou kombináciou, vďaka ktorej vás dokážeme vnímať ako celok – telo aj dušu. Nazrite konečne pod pokrievku svojich problémov a vykročte cestou ku komplexnému zdraviu.

SEBAPOZNÁVANIE NA NOVEJ ÚROVNI

Osobnostný rozvoj

Zistite, ako vás mentoring a individuálny koučing dokáže posunúť o krok bližšie k vašim cieľom. Objavte v sebe skrytý potenciál a uchopte vlastné pochybnosti tak, aby ste z nich vedeli dokonca vyťažiť maximum.

Kontaktujte nás

Radi by ste už konečne vyriešili svoje zdravotné obmedzenia
alebo ste práve nadobudli pocit, že práve Bioterapeuta™ je tá správna cesta,
ako získať novú motiváciu pomocou osobného koučingu?

© 2024 Webicek.sk

Vytvoril tím LemonLion.