VYUŽITE SILU PRÍRODY PRE SVOJE ZDRAVIE

Bachove kvapky a fytoterapia

Načerpajte silu z prírody

Bachove kvapky predstavujú jednu z alternatív fytoterapie, kedy sa účinné látky bylinného pôvodu využívajú na pomoc pri riešení psychických aj fyzických ťažkostí. Rovnako, ako v prípade iných terapií a metód v našej ponuke, aj Bachove kvapky prepájajú stav nášho vedomia a psychiky s funkčnosťou nášho tela a procesov v ňom. Vyskúšajte aj vy vyhľadávané Bachove esencie a vyriešte svoje zdravotné problémy prírodnou cestou.

Čo je fytoterapia?

Fytoterapia zahŕňa ozdravovanie tela a duše pomocou bylín. Bola tu s nami po stáročia, naprieč kontinentami aj rôznymi kultúrami. Kým niekto hľadá v sile rastlín podporu hneď v prvých štádiách a príznakoch ochorenia, iný po nej siahajú ako po záchrannom lane poslednej možnosti. Prečo? Fytoterapia sa opiera o účinné látky obsiahnuté v rastlinách. Príkladom sú triesloviny, alkaloidy, flavonoidy, terpenoidy a mnohé podobné látky, ktorým sa pripisujú liečivé účinky. Často sú preto aj súčasťou zloženia doplnkových liečiv alebo samotných liekov. Príroda v sebe ukrýva neskutočnú silu a sama o sebe má na všetky živé organizmy silný vplyv. Pomocou fytoterapie a bachových kvapiek ho môžete využiť pre svoje zdravie i vy.

Bachove kvapky

Bachove kvapky alebo inak známe ako Bachove esencie sú výťažky a maceráty častí rastlín (prevažne kvetných), ktoré ponúkajú ucelený systém celosvetovo vyhľadávanej terapie. Anglický lekár, doktor ortoped Edward Bach vyvinul komplex 38 esencií, ktoré sa kombinujú podľa konkrétnych psychických stavov alebo emócií a typu osobnosti. S cieľom odstrániť negatívne pocity v našej duši tak Bachove kvapky  prinášajú možnosť psychosomatickej prevencie pred chorobami a zhoršeným zdravotným stavom. Veľkým benefitom je, že sú vhodné pre všetky vekové skupiny, dokonca tehotné ženy, pretože sú bez vedľajších účinkov.

Ako sa užívajú Bachove kvapky?

Užívanie Bachových esencií je možné hneď niekoľkými spôsobmi. Jednou z možností je klasický perorálny spôsob, v ktorom sú dostupné nielen jednotlivé esencie, ale aj účinné kombinácie pre riešenie konkrétneho problému (napríklad hnev, strach, depresia, úzkosť a podobne). Ďalšou z možností je aplikovať ich priamo na pokožku (napríklad vo forme roll-on) alebo spojiť fytoterapiu s aromaterapiou a použiť Bachove kvapky do difuzéra či aromalampy. Výber Bachovych kvapiek je výsostne individuálny, keďže rieši nielen problém emočného charakteru, ale taktiež povahové črty osobnosti a jej individuálny stav. V BioTerapeuta máme s fytoterapiou bohaté skúsenosti, radi vám pomôžeme zvoliť Bachove esencie, ktoré budú mať pre vás prínos.

Bachove kvapky pomáhajú riešiť

Ako postupujeme?

Prvé stretnutie

Dohodneme si osobné stretnutie na ktorom sa zameriame na vaše problémy. Pre užívanie Bachových kvapiek, okrem prípadnej alergie na danú rastlinu, nie sú žiadne kontraindikácie.

Diagnostika

Po dôkladnom preskúmaní všetkých vstupných informácií vám odporučíme konkrétne Bachove esencie, prípadne ich kombináciu a odkážeme vás na spoľahlivé zdroje, odkiaľ si môžete kvapky zabezpečiť .

Terapia

Dohodneme si individuálny plán fytoterapeutistických sedení s cieľom sledovať zmeny vo vašej psychike, ktoré sa môžu vzápätí pozitívne preklopiť aj do vášho zdravotného stavu. Podľa potreby esencie upravujeme.

Výsledky

Po stanovenej dobe zhodnotíme výsledky a odporúčime spôsob užívania esencií na dlhodobej úrovni alebo pre prípad akútnych problémov. Ak budete mať záujem radi vám odporučíme nadväzujúce metódy.

Ostatné služby

PRÍRODNÁ ČÍNSKA MEDICÍNA

Akupunktúra

Pomocou terapeutickej techniky – akupunktúry dokážeme zlepšiť váš zdravotný stav. Jemné ihličky aktivujú telu vlastné ozdravovacie procesy bez vedľajších účinkov. Zbavte sa migrén, zápalov, únavy a množstva iných ťažkostí v rámci celkového ozdravného procesu a vyskúšajte účinnú prírodnú čínsku medicínu na báze 5 elementov.

UMELÁ INTELIGENCIA NA BUNKOVOM PRINCÍPE

Biorezonancia

Pomocou certifikovaného biorezonančného prístroja DIACOM dokážeme účinne odhaliť, diagnostikovať a taktiež zlepšiť problematické miesta vo vašom tele dokonca na bunkovej úrovni. Využite výhody umelej inteligencie na biofyzikálnom prístupe.

KVANTOVÁ TERAPIA KVET®

Psychosomatika

Teraputické metódy v spojení s dlhoročnými skúsenosťami v oblasti psychosomatiky sú ideálnou kombináciou, vďaka ktorej vás dokážeme vnímať ako celok – telo aj dušu. Nazrite konečne pod pokrievku svojich problémov a vykročte cestou ku komplexnému zdraviu.

SEBAPOZNÁVANIE NA NOVEJ ÚROVNI

Osobnostný rozvoj

Zistite, ako vás mentoring a individuálny koučing dokáže posunúť o krok bližšie k vašim cieľom. Objavte v sebe skrytý potenciál a uchopte vlastné pochybnosti tak, aby ste z nich vedeli dokonca vyťažiť maximum.

Kontaktujte nás

Radi by ste už konečne vyriešili svoje zdravotné obmedzenia
alebo ste práve nadobudli pocit, že práve Bioterapeuta™ je tá správna cesta,
ako získať novú motiváciu pomocou osobného koučingu?

© 2024 Webicek.sk

Vytvoril tím LemonLion.